Comodo Root Certificaten en Java

Het is mogelijk een Comodo Code signing certificaat te gebruiken voor een Java applicatie.

De Root Certificaten van Comodo worden meegeleverd vanaf versie 1.5.0 (ook bekend als 5.0, Update 8) van JRE. Deze JRE versie is geauthenticeerd op 26 juli 2006.

Comodo wordt ook genoemd in de Release Notes (zoek naar "Comodo").

SSLCheck

De SSLCheck controleert of je certificaat goed op je server is geïnstalleerd en of er mogelijke problemen zijn.