Ensured handleidingen

• Samengevat Het Ensured PDF certificaat wordt in twee delen geleverd: Het certificaat kun je downloaden via een e-mail die je van Xolphin ontvangt. Hiervoor heb je een pick-up password nodig dat je van Xolphin ontvangt. J...

Lees meer

• Een Ensured e-Sign of e-Seal wordt geleverd op een PKI token van Safenet. Voor gebruik van het token is Safenet Authentication Client (SAC) nodig. Met deze instructie kun je de software installeren. Koppel het Safenet eTok...