Aanvragen en installeren USB PDF certificaat

Hoe verloopt het aanvraag- en installatieproces van een USB PDF certificaat?

Het verkrijgen van een PDF certificaat op USB token beslaat een aantal stappen, en heeft twee onderdelen: het certificaat en het token.

• Je vraagt het certificaat online aan.
  • De aanvraag wordt gevalideerd: de bedrijfsgegevens worden gecheckt bij de KvK en de aanvraag wordt telefonisch bij de aanvrager geverifieerd.
  • Je ontvangt een e-mail van Xolpin met een pick-up password, deze heb je later nodig om het certificaat te downloaden.
  • Ongeveer een week na de aanvraag ontvang je het PKI token per post, deze kun je installeren met de meegeleverde software en drivers.
  • Je initialiseert het token voor het eerste gebruik, dit staat stap voor stap beschreven in de meegeleverde handleiding.
  • Je ontvangt een pick-up mail van GlobalSign, hiermee kun je met het eerder ontvangen wachtwoord het certificaat installeren op het token.
  • Het certificaat is gereed voor gebruik.

Certifcaat bestellen