Probleem coderen e-mails met uw e-mail certificaat (Digitaal ID)

Waarom kan ik e-mail niet coderen met mijn e-mail certificaat (Digitaal ID)?

U kunt alleen e-mails coderen met een e-mail certificaat (Digitaal ID) van diegene waar u het bericht heen wilt versturen. Tevens moet dat e-mail certificaat in uw adresboek zijn opgeslagen.

Om het certificaat in het adresboek in Outlook op te slaan, klik met de rechtermuisknop op het e-mail adres en selecteer Add to Outlook Contact.