Probleem reageren op uw gecodeerde e-mails

Waarom kunnen sommige mensen wel of sommige niet reageren op mijn gecodeerde e-mails?

Om te kunnen reageren op een gecodeerde e-mail slaat de ontvanger het e-mailadres van de verzender op in diens adresboek, omdat daarmee ook de digitale handtekening wordt opgeslagen.

Om het certificaat op te slaan in het adresboek:

• Microsoft Outlook: rechtsklik op het e-mailadres en kies Toevoegen aan Outlook Contacten... .
  • OSX Mail: rechtsklik op het e-mailadres en kies Toevoegen aan adresboek.
  • Microsoft Entourage: rechtsklik op het e-mailadres en kies Toevoegen aan adresboek... .
  • Windows Live Mail: klik in het mailtje naast het e-mailadres op Add contact.