GlobalSign

GlobalSign levert digitale handtekeningen voor het ondertekenen van e-mail en PDF documenten. Als deelnemer aan het Adobe CDS programma levert GlobalSign PDF signing certificaten die automatisch vertrouwd worden door Adobe Reader. De PDF handtekenining worden geleverd inclusief timestamping service. GlobalSign is van oorsprong Belgisch en is daarom een bekend merk in de Benelux.

Digitale Handtekeningen van GlobalSign

E-mail certificaat

Een e-mail certificaat gebruik je voor het ondertekenen van e-mail en Office documenten. Ook kun je je er veilig mee aanmelden op online diensten. De handtekening geeft zekerheid over de afzender én de inhoud van het bestand.

Persoonlijke Handtekening

12

Zakelijke Handtekening

68

Bekijk alle e-mail certificaten.

Code signing certificaat

Een code signing certificaat ondertekent software applicaties en andere code en garandeert echtheid van software en ondertekenaar. Hierdoor kun je software veilig verspreiden en gebruiken zonder beveiligingswaarschuwingen.

Code Signing

170

Bekijk alle code signing certificaten.

PDF handtekening

Met een PDF certificaat geef je PDF's een <a href="/support/Elektronische_Handtekening">rechtsgeldige handtekening</a> mee, waarmee je de afzender en de inhoud van een document garandeert. De PDF handtekening wordt automatisch vertrouwd weergegeven in Adobe Reader vanaf versie 9. Je ziet dan een groene vink of blauwe rozet bovenin het document. Je kunt met dit certificaat ook Office documenten ondertekenen.

PDF Handtekening USB

325

PDF Handtekening HSM - 25K

3.815

PDF Handtekening HSM - 500K

7.215

PDF Handtekening HSM - 1M

14.850

Bekijk alle PDF handtekeningen.

 • Kwaliteitsgarantie

  Niet tevreden? Binnen 30 dagen kosteloos annuleren.
 • 50.000 klanten

  Sinds 2002 hebben we ruim 1.000.000 certificaten uitgegeven
 • EV certificaten snel geleverd

  Eigen validatieteam, Xolphin is RA van Sectigo en GlobalSign
 • Veiligheid voorop

  ISO 27001 gecertificeerd
point up