Aanvragen Code Signing Certificaat of E-mail Certificaat

Voor het aanvragen van een e-mail certificaat of code signing certificaat is een CSR nodig. Deze kun je tijdens de online aanvraag direct aanmaken. Dit kan met Internet Explorer of Firefox tot versie 68. In andere browsers is deze functionaliteit helaas niet beschikbaar. De CSR kan ook aangemaakt worden inĀ OpenSSL.

Firefox Extended Support Release ondersteunt nog wel het 'keygen' HTML element, wat nodig is voor het genereren van een CSR. Je kunt deze hier downloaden.

Onderstaand de stappen voor het indienen van om de aanvraag. Hierbij starten we met het opgeven van het e-mailadres en de naam.

Aanvragen Code Signing Certificaat of Client Certificaat

   • E-mail: Voer hier het e-mailadres in zoals deze in het certificaat moet worden opgenomen.
   • Naam: Geef hier de naam op van de persoon of de afdeling zoals deze in het certificaat moet worden opgenomen. Let op: Als je een Code Signing certificaat bestelt zijn bovenstaande velden vervangen door een regel waarin u een domeinnaam in moet vullen. Deze wordt alleen gebruikt voor controle doeleinden, en dus niet opgenomen in het certificaat.
   • Klik op Doorgaan. De CSR wordt nu automatisch gegenereerd.
  1. In stap 2 vul je je de benodigde certificaat gegevens in: Aanvragen Code Signing Certificaat of Client Certificaat
  2. Bij Validatiegegevens geef je de contactpersoon op voor telefonische controle.
   • Contactpersoon: Geef hier een naam op van een contactpersoon waarmee telefonisch contact wordt opgenomen voor de controle van de aanvraag.
   • Telefoonnummer: Geef hier het publiek geregistreerde nummer op van de organisatie waarvoor u het certificaat aanvraagt. Voor een persoonlijke handtekening is dit veld niet verplicht.
   • Zet indien je akkoord bent een vinkje bij "Ik accepteer de Algemene Voorwaarden van Xolphin".
  3. Onder het kopje Factuurgegevens kun je optioneel een betalingskenmerk invullen die vermeld wordt op de factuur.
  4. klik op Doorgaan
  5. Hierna wordt gevraagd naar de klant gegevens, dit zijn enkel gegevens voor onze administratie en facturatie. Deze staan dus los van de gegevens die in het certificaat worden opgenomen. Let op: Het e-mailadres en het wachtwoord die hier worden opgegeven zijn later nodig om in te kunnen loggen in ons Control Panel. Onthoud of bewaar deze dus goed! Ook de factuur sturen we naar dit e-mailadres. Aanvragen Code Signing Certificaat of Client Certificaat
  6. Selecteer Doorgaan.
  7. Ter controle worden alle eerder opgegeven gegevens getoond, klik op Bevestig als deze correct zijn of op Vorige om eventuele correcties aan te brengen. Aanvragen Code Signing Certificaat of Client Certificaat

Na de controle stap is je bestelling afgerond en nemen wij deze snel mogelijk in behandeling.

point up