Bestandstypen die getekend kunnen worden met een Code Signing certificaat

Houd er rekening mee dat u alleen met Internet Explorer (IE) het Code Signing Certificaat kunt aanvragen.

Onderstaande bestandstypen kunnen ondertekend worden met gebruik van Authenticode en een Code Signing certificaat:

*.exe
*.cab
*.ocx
*.dll
*.jar
(voor Comodo: zie ondersteuning Java)

Het Code Signing Certificaat is momenteel alleen te gebruiken in combinatie met Authenticode.