EV Code Signing

EV code signing certificaten worden uitgegeven volgens de strenge uitgebreide validatie normen (EV Guidelines) van het CA/Browser Forum en Microsoft specificaties. Met behulp van een Code Signing certificaat onderteken je je software of ActiveX applicaties digitaal. Deze ondertekening garandeert de identiteit van de maker en de integriteit van de software.  Voor sommige toepassingen is een EV Code Signing certificaat aan te raden of verplicht.

Windows Smartscreen

EV Code Signing certificaten hebben een extra voordeel door de directe bekendheid met het SmartScreen filter. De handtekening wordt direct vertrouwd en voorkomt SmartScreen filtermeldingen. Standaard Code Signing certificaten moeten deze reputatie eerst opbouwen voordat SmartScreen waarschuwingen verdwijnen.

Windows Driver ondertekening

EV Code Signing-certificaten nodig zijn om toegang te krijgen tot het Windows Hardware Developer Center Portal Dashboard, waarmee alle kernel-mode drivers voor Windows 10 moeten worden ondertekend.

USB Token

EV Code Signing-certificaten worden geleverd op een beveiligd USB-hardware token. Veilige authenticatie wordt bereikt via een versleuteld USB token waarop het EV code signing certificaat geleverd wordt. Wij leveren dit type certificaat van GlobalSign. GlobalSign gebruikt hiervoor het SafeNet eToken 5100.

EV Code signing bestellen