Backup maken (Digitaal ID) certificaat

1. Start Internet Explorer, selecteer Tools, Internet Options, Content, Certificates.

2. Op het tabblad Personal Certificates, selecteer het certificaat dat u wilt exporteren/backup en klik op Export.

3. Selecteer Yes, export the private key en klik op Next.
    Let op: deze optie staat standaard op No, dus u moet dit veranderen.

4. Selecteer Include all certificates in the certification path, if possible en klik op Next.

5. Geef een wachtwoord op.

6. Geef de lokatie en bestandsnaam op waar en hoe u de backup wilt bewaren en klik op Next.
    Let op: Laat het bestandstype staan als Personal Information Exchange (*.pfx).
  7. U krijgt een melding The export was successfull wanneer de export gereed is. Klik op Ok.
point up